Utekajúca vačica spôsobila rozruch v lietadle

vačica

Cestujúcich na palube lietadla spoločnosti China Eastern Airlines zo Šanghaja vyrušil nezvyčajný čierny pasažier. Išlo o vačicu, ktorá utiekla svojmu majiteľovi Pokus o útek sa nepodaril a všetci vyviazli bez ujmy.

Cestovanie lietadlom môže byť niekedy cirkus: nedávno napríklad vyrušil cestujúcich v lietadle spoločnosti AirAsia had a teraz sa do kabíny lietadla vkradla vačica. Cestujúci letu spoločnosti China Eastern Airlines zo Šanghaja do Jinanu nečakali, že ich najbližšie minúty ovplyvnia rozmary vačice − ale presne to sa stalo.

Zviera sa začalo pokúšať o útek ešte pred nástupom do lietadla. Jeho majiteľ, 34-ročný Číňan, si svojho domáceho miláčika Gua pribalil spolu s oblečením.

Vačici sa podarilo majiteľovi vykĺznuť a vyvolala takú paniku v celom lietadle, že nakoniec museli byť všetci pasažieri vyvedení z lietadla.

Samozrejme, ani Guo nemal to šťastie, že sa úplne vyhol kamerám: na videách kolujúcich po sociálnych sieťach je napríklad vidieť, ako sa ho letušky aj cestujúci horúčkovito snažia zastaviť.

Guo nakoniec spôsobil veľký rozruch, pretože lietadlo mohlo vzlietnuť len o hodinu neskôr, ako bolo plánované.

Samozrejme, podobne ako vo filme, ani tu nezostalo konanie vinníkov bez následkov: rozhorčení cestujúci zavolali na páchateľov políciu a miestne úrady zadržali Guovho majiteľa za rušenie leteckej premávky − nie je známe, aký osud čaká vačicu.

V každom prípade podľa správ z novín lietadlo nakoniec po 62-minútovom meškaní úspešne dorazilo do cieľa a tak jediné, čo utrpelo porážku, bolo sebavedomie vačice o jej schopnosti uniknúť zo zajatia.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET