ImpressuMEDIÁLNA PONUKAOCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOVBLOD


ImpressuMEDIÁLNA PONUKAOCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOVBLOD

JOGI INFORMÁCIÓK

KEDVES LÁTOGATÓ!

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót.

ÁLTALÁNOS JOGI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK

A www.drivemagazine.sk/hu honlap megnyitásával és tartalmának böngészésével Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Ha ezekkel nem ért egyet, kérjük, ne használja honlapunkat!

INFORMÁCIÓK

A Slovnaft részvénytársaság és a MOL-csoport minden tagja maximális erőfeszítést tett annak érdekében, hogy a Slovnaft és a MOL-csoport honlapjain található összes információ korrekt és a weboldalon való megjelenése pillanatában érvényes legyen. Mindezek ellenére sem a Slovnaft, sem a MOL-csoport többi tagja – sem explicit, sem implicit módon – nem vállalnak felelősséget az ezen a honlapon megjelenő információkért, és fenntartják maguknak a jogot, hogy bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosításokat és javításokat hajtsanak végre a honlap tartalmában. Továbbá fenntartják maguknak a jogot, hogy a honlapot megszüntessék vagy a rajta megjelent információkat részben vagy teljesen töröljék. A Slovnaftot és a MOL-csoport többi tagját nem terheli felelősség a honalpon levő tartalmak bárminemű pontatlanságáért vagy hibáiért.

Bármilyen döntés, amelyet a www.drivemagazine.sk/hu honlapon található információk alapján hoz meg a felhasználó, kizárólag a felhasználó felelőssége.

A Slovnaftot és a MOL-csoport többi tagját nem terheli felelősség a honlap hozzáférésével és a honlapon található információkkal, illetve ezek elérhetőségével és felhasználásával kapcsolatos bármiféle veszteségért vagy kárért.

A Slovnaftot és a MOL-csoport többi tagját nem terheli felelősség a honlap használatának, esetleges leállásának, nem megfelelő vagy hibás működésének, az ott található adatok bárki általi megváltoztatásának következtében keletkező esetleges károkért, veszteségekért és költségekért, sem pedig azokért a károkért, amelyek a lassabb információátvitelre, számítógépes vírus működésére, vonal- vagy rendszerhibára vagy más, ezekhez hasonló okokra vezethetők vissza.

SZERZŐI JOG

A Slovnaft és a MOL-csoport tagjainak weboldalai, az ott található mindennemű képi, hangi vagy szöveges tartalmak, illetve az elhelyezésük szerzői jogvédelem alatt áll, illetve ipari tulajdonnak minősül. Bármilyen jellegű felhasználásuk kizárólag a Slovnaft és a MOL-csoport előzetes írásbeli beleegyezésével lehetséges.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a honlapoknak a fenti feltételekkel ellentétes, illetve tőlük eltérő használata polgárjogi, büntetőjogi következményeket és szerzői jogi szankciókat vonhat maga után. A Slovnaft és a MOL-csoport többi tagja minden tudomásukra jutó jogsértés ellen fellép.