Már kulcsra sincs szükségünk a legújabb Hyundai-modell beindításához

Az okostelefonunk is elegendő lesz az induláshoz!

A 2024-es Hyundai Tucson-modell

A dél-koreai vállalat nemrég mutatta be részletesen idei Tucson-modelljét, amelyben több érdekes újítás is helyet kap. A legizgalmasabb változás egyértelműen az autó beindítása kapcsán történt: az ultraszélessávú digitális kulcs különleges trendet indíthat el az egész piacon.


Ami a külcsínyt illeti, a legújabb Tucson orrát egyszerűsített és robosztusabb megjelenésűvé alakították ki. Az eddig lekerekített részleteken variáltak: ezeket szögletesek lettek. Emellett a megszokott hátsó maradt – kivéve a lökhárítón történt apró módosításokat.

Ez is érdekelhet: Szakértők szerint ez az autó lehet „Európa legjobb vétele" idén

Összhatásban egy masszívabb külsőt kapott a modell.

Ha viszont a belső térbe pillantunk bele, ott már jelentősebb változásokat láthatunk: a műszerfal, a középkonzol, a kormánykerék és a középső könyöklő esetében is. Az infotainment érintőképernyője a digitális műszeregységgel egyesült, így teljesen új a klímavezérlő panel.

www.youtube.com

New Interior - Hyundai Tucson 2024

A dupla 12,3 colos monitor mögött egy head-up kijelző is dolgozik, amely hatalmas, 12 colos képet vetít a szélvédőre. Az utas előtti rakodófelületet kialakították, és frissítették a könyöklőket és a felső ajtóborításokat. Az irányváltó kapcsoló a kormányoszlopra került, míg a padlókonzol teljes átalakuláson ment keresztül – olvashatjuk a vezess.hu elemző cikkében. Továbbá üdítő újdonság, hogy az üléseknél új színek és anyagok közül választhatjuk ki a számunkra legjobban tetszőt.

A vezeték nélküli szoftverfrissítés bevezetése technológiai szempontból kiemelkedő fontosságú, mivel ennek révén a rendszerek naprakészen tarthatók, és a funkciók később tovább is bővíthetők. Az ultraszéles sávú digitális kulcs várhatóan még idén elérhetővé válik – lehetővé téve az okostelefon használatát indítókulcsként.

Az autó távolról, akár több méterről is nyitható lesz, és miután beszálltunk, azonnal indítható, így nem kell a telefonunkkal bajlódnunk.

Ezt is olvasd el! Egy japán autómárka lett 2024 legbízhatóbbja egy kutatás szerint

A hátsó ülések foglaltságára figyelmeztető rendszer fontos fejlesztés a kisgyermekes családok számára, míg a mátrix LED-fényszórórendszer kiváló és vakításmentes megvilágítást biztosít.

A Tucson általános felszereltsége tovább gyarapodik. A vezetőtámogató funkciók között már elérhető lesz a keresztszél-stabilizáló fék- és kormányvezérlés, míg a belső térben már USB-C töltő aljzatok is rendelkezésre állnak.

AMI MÉG ÉRDEKELHET