Nekonečné osvieženie v nekonečnom bazéne na letisku Punta Cana

Keď sa kúpania v exotickom raji nechcete vzdať do posledného momentu pred odletom.

Foto: Punta Cana International Airport

Odlet na dovolenku je plný vzrušenia, očakávaní a cestovnej horúčky. Návrat je skôr o mrzutosti, bolesti hlavy a predstáv, čo nás čaká doma. V prípade letiska Punta Cana v Dominikánskej republike, vás okrem tepla a pohostinnosti privíta aj nádherný „nekonečný“ bazén, ktorý je ako malý raj uprostred cesty. Tu na doma čakajúce povinnosti zabudnete do poslednej chvíle.

Úvod do luxusu, ktorý začína už na letisku

Foto: Punta Cana International Airport

Keď si predstavíte letisko, vybaví sa vám množstvo ľudí, čakacie haly a obchody či stravovanie. Avšak medzinárodné letisko v Punta Cana (PUJ) vymyslelo dokonalý plán. Okrem letov a odbavenia ponúka cestujúcim jedinečný zážitok ešte pred odletom. Osvieženie v nekonečnom bazéne, ešte skôr, ako sa dostanete na palubu lietadla domov.

Bazén s výhľadom na pristávaciu dráhu

Ikonický prvok sa nachádza na druhom najrušnejšom a najprepojenejšom letisku v Karibiku. Prepája 64 miest v 26 krajinách sveta, ktoré ročne obslúži viac ako osem miliónov cestujúcich. Cestujúci z druhého terminálu majú možnosť vychutnať si výhľad na letiskovú dráhu z bazéna. Nekonečný bazén sa nachádza vo VIP salóniku a ponúka jedinečné výhľady. Najlepšie na tom je, že nezáleží akou spoločnosťou letíte a akú triedu máte, aby ste si to tu užili.

Ako sa dostanete k tomuto bazénu?

Existuje niekoľko spôsobov, ako sa dostať do bazéna bez toho, aby ste museli letieť prvou alebo biznis triedou. Návštevníci letiska zaplatia na recepcii vstup 50 amerických dolárov na osobu. Majitelia American Express získajú 50% zľavu. Deti od 2 do 7 rokov platia 15 dolárov a deti do 2 rokov majú vstup zadarmo. Členovia vernostných programov, ako sú Priority Pass, Lounge Club, Lounge Key a Dragon Pass, sa musia len preukázať svojim členstvom. V niektorých výnimočných prípadoch môžu letecké spoločnosti, ktoré majú dohodu so salónikom, ponúkať bezplatné vstupenky ako kompenzáciu za meškanie či zrušenie, alebo ako darček pre prémiového cestujúceho.

Infinity bazén na letisku Punta Cana nie je len miestom na odpočinok, ale aj príjemným prekvapením, ktoré mení vaše očakávania o tom, čo letisko môže ponúknuť. Je to nádej na oddych a pohodu v strese z cestovania. Preto ak vás cesta zavedie do Dominikánskej republiky, nezabudnite sem zavítať.

Foto: Punta Cana International Airport

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET