Jana Yar kedvenc helyei

A Szingapúrban élő fotós leginkább Ázsiában érzi jól magát.

Fotó: Shutterstock

A pozsonyi Jana Yar évekkel ezelőtt tanulni utazott külföldre, azóta már több országban is lakott. Ma Szingapúrban él, de megsozstotta velünk további kedvenc helyeit is.

Jana ezeket a helyeket ajánlja utazáshoz

Kuba

Gyönyörű ország a Karib-térségben, tele kedves emberrel. Édesanyámmal voltam ott kirándulni, és remekül éreztük magunkat. Egész napokat ellébecoltunk az autóban, és oda mentünk, ahová épp kedvünk tartotta.

Japán

Majdnem az egész országot bejártam. Ez egy teljesen más világ, az ételektől kezdve a játékokon át a képregényekig és az egész kultúráig. Később a férjemmel rendszeresen vissza-visszatértünk Tokióba. És Nagojába, ahol egy jó barátunk él.

Thaiföld

Mindig a kedvencem marad. A szívem egy részét otthagytam, és gyakran visszatérek oda. Szerencsére a mostani otthonomtól csak kétórányi repülőútra van.

Fotó: Shutterstock

Thaiföldi közlekedés

Jana kedvenc városa

Fotó: Shutterstock

Koh Tao

Festői sziget a Thai-öbölben. Semmi prostitúció, a természet védelme elsőbbséget élvez, a látogatók száma limitált. Teljesen más a feelingje, mint a többi szigetnek. Hosszú ideig éltem ott, és mindig szívesen térek oda vissza. A neve lefordítva Teknős-szigetet jelent, a múltban ugyanis sok teknős élt ott.

AMI MÉG ÉRDEKELHET