Nissan-tanulmányautó a legnagyobb kalandoroknak

A Nissan Hyper Adventure egészen új szintre emeli a környezettudatos autózást.

Foto: Nissan

Ezt az autót kifejezetten a természetjáróknak tervezték, akik kalandozásaikhoz minél inkább környezettudatos megoldásokat keresnek.

A mindenre jó jármű

Fotó: Nissan

A tanulmányautó a V2X-technológián (vehicle-to-everything) alapszik, amely lehetővé teszi, hogy a jármű bárhol és bármikor elektromos energiát tudjon szolgáltatni, mindezt a környezet maximális óvása mellett. Legyen szó egy hétvégi kirándulásról a hegyekbe vagy egy több hónapig tartó expedícióról a világ legeldugottabb helyszínein, a Nissan Hyper Adventure készen áll, hogy teljesítse az utazók elvárásait. Nagyteljesítményű akkumulátora nemcsak magának a tanulmányautónak az energiafogyasztását fedezi, de lehetővé teszi, hogy utasai feltöltsék elektromos berendezéseiket vagy kivilágítsák a sátraikat, de akár a jet-skijeiket is rákapcsolhatják a rendszerre.

Ez is érdekelhet: Videó: Ilyen lenne, ha az összes autó eltűnne a Földről

e-4ORCE meghajtás

Ahogy az elnevezése is jelzi, a négykerékmeghajtású, továbbfejlesztett e-4ORCE folyamatos és biztonságos haladást tesz lehetővé a legkülönbözőbb jellegű terepeken, a behavazott hegyi átjáróktól kezdve egészen a sárral borított őserdei utakig. Mindemellett pedig még stílusos is.

Fotó: Nissan

A beltere sátrak, sílécek vagy akár még egy kajak elhelyezésére is alkalmas.

A 180 fokban elfordítható, kényelmes hátsó ülés ideális megoldás sátorozás, sítúra vagy csak sima nézelődés esetén is, amikor a járműből minél jobban ki szeretnénk látni.

Ezt olvastad? Mi történik az elektromos autókkal hidegben?

A Nissan Hyper Adventure-t valóban úgy tervezték, hogy a kültéri tevékenységek minél szélesebb köréhez nyújtson segítséget, megfelelő kényelmet, biztonságot és elegendő energiát.

Foto: Nissan

Úgy tűnik, a Nissan ismét szintet lépett a környezetbarát innovációk terén. A Hyper Adventure tanulmányautóval új lehetőségeket nyit a természet szerelmesei és a nagy utazók előtt, akik a környezetükkel harmóniában szeretnének élni, és minél kevésbé szennyeznék azt.

AMI MÉG ÉRDEKELHET