Práca snov pre cestovateľov: 4800 eur mesačne za hodnotenie luxusných hotelov

Stačí mať rád jedlo, cestovanie a džentlmenskú roztopašnosť.

Foto: Unsplash

Akokoľvek milujeme svoju prácu, aj pre tých najoddanejších pracovníkov je ťažké nepozastaviť sa nad ponukou od spoločnosti Velloy, ktorá ponúka prémiové cestovné karty. Spoločnosť totiž sľubuje výnimočný plat pre šťastlivca, ktorý ocení služby niektorých luxusných hotelov.

V rámci nezvyčajnej pracovnej príležitosti, ktorú si všimla redakcia časopisu Time Out, hľadá spoločnosť Velloy, ktorá vydáva prémiové cestovné lístky, recenzenta luxusných izieb, ktorý bude aspoň štyrikrát mesačne hodnotiť izbové služby v luxusnom hoteli.

Práca je pomerne flexibilná a okrem hodnotenia ubytovania bude šťastný kandidát požiadaný, aby sa podelil o svoj názor na jedlo a poskytol fotografie na ilustráciu svojich skúseností.

To všetko je potrebné nahrať na webovú stránku a do aplikácie Velloy, kde môžu členovia sledovať reportáže. Medzi služby, ktoré sa majú hodnotiť, patrí napríklad efektívnosť izbovej služby, možnosti stravy a jedálneho lístka, kvalita, ale aj pomer ceny a kvality.

A aby to nebolo málo, vybraná osoba si môže bezplatne priviesť aj doprovod.

Na podanie prihlášky nie je potrebná žiadna kvalifikácia, jediné, čo spoločnosť Velloy požaduje, je, aby ste radi cestovali, mali vycibrený gastronomický vkus a vedeli oceniť kvalitu.

Foto: Unsplash

Je však potrebné splniť niekoľko kritérií. Kandidát musí

  • mať viac ako 21 rokov;
  • plynulo ovládať anglický jazyk v písomnej aj ústnej forme;
  • byť schopný vytvárať kvalitné fotografie
  • a mať platný cestovný pas.

Za túto prácu je ponúkaný plat 50 000 GBP (58 000 eur) ročne, ale budúci zamestnanec dostane aj príspevok na výdavky a „samozrejme" bude mať pokryté všetko stravovanie a nápoje. Cestujú tiež prvou triedou, a ak si so sebou vezmú ďalšiu osobu, platia za „čierneho pasažiera" − vrátane jedla a nápojov.

Ak už roky hľadáte takúto ponuku, môžete sa zaregistrovať tu do 9. mája 2024.

Foto: Velloy

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET