Ismét nyitva a hotel, ahol hercegnők és hercegek lakosztályába szállhatunk meg

Felújítás miatt tartott zárva.

Disneyland

Ha már gyermekkorunktól vágytunk rá, hogy kipróbáljuk, milyen az élete a Disney-hercegeknek vagy hercegnőknek, akkor érdemes ellátogatnunk a párizsi Disneyland területére, azon belül is az újranyitott Disneyland Hotelbe, ahol bizonyos szereplők dedikált szobáiban is megszállhatunk. Mutatjuk őket!


Három év fejlesztései munkálatokat követően a párizsi Disneyland Hotel nemrég ismételten megnyitotta kapuit, a munkálatokat pedig nem aprózták el. A világon összesen hét különböző Disney-hotelt működtetnek, melyek közül egyértelműen a párizsi számít a vállalat ékkövének.

A renováció a szálloda minden pontját érintette: a márvánnyal kirakott előcsarnoktól kezdve a fényűző lakosztályokon át a kristálycsillárokig, a hotelben minden megtalálható, amit egy mesebeli királyi palotától el lehet várni. A felújítással azt szerették volna elérni, hogy a hotel az eddiginél is látványosabb legyen, különösen ügyelve a gyermekek élményére.

A Disneyland közleménye szerint a hotelben jelenleg 5700 szoba és lakosztály üzemel, amik különböző meséknek vannak dedikálva.

A szállodában öt Signature Suitnak keresztelt lakosztályt rendeztek be, ezek tematikában a Jégvarázs, a Csipkerózsika, a Rapunzel, a Szépség és a Szörnyeteg, illetve a Hamupipőke című meséket jelenítik meg – és ezek egyébként a legdrágábbak.

A kipróbálásuk se nem olcsó, se nem egyszerű:

a legdrágább lakosztály ára a 10 ezer eurót is meghaladja, a foglalásért pedig kapcsolatba kell lépnünk a „Disney-szakértőkkel”.

Árban ezeket követik a Castle Clubnak keresztelt szobák/lakosztályok, melyek elsősorban művészeti alkotásokon keresztül keltik életre a mesebeli hangulatot.

A Castle Club csomaghoz mellesleg egy „királyi köszöntő”, Disney-karakterekkel töltött reggeli, privát lift és a Castle Club társalgóbár használata is beletartozik.

A vendégek a feljebb említett szobákon kívül Deluxe és egy fokkal egyszerűbb Superior szobákból is válogathatnak. A szállodában továbbá egy Royal Dreamnek nevezett átalakításba is beruházhatnak a vendégek, melynek keretében a vendégekből kész hercegeket, hercegnőket varázsolnak a hotel munkatárasai – persze a transzformációt egy fotózás koronázza meg.

A szolgáltatások közé tartozik még a Royal Library könyvtára, ami tele van gyerekeknek szánt interaktív könyvekkel, a felnőttek kikapcsolódásáról pedig a spa-részleg gondoskodik.

Több képet ezen a linken lehet megnézni.

AMI MÉG ÉRDEKELHET