BONUS karta v mobile namiesto v peňaženke

Už 100-tisíc používateľov využíva výhody praktickej aplikácie Slovnaft GO.

Foto: Slovnaft

Aplikácia Slovnaft GO funguje s operačnými systémami iOS aj Android a je náhradou tradičnej BONUS karty. Na tej získavate body s každým tankovaním na ktorejkoľvek čerpacej stanici Slovnaft – a za body si môžete kúpiť napríklad vodu do ostrekovačov, občerstvenie, umytie auta – či najnovšie a najpopulárnejšie – získať okamžitú zľavu na palivá, ktoré ste práve natankovali v akcii, ktorá trvá až do konca mája 2022.

Ako nájsť čerpačku

Foto: Slovnaft

V praktickej mape priamo v aplikácii sa vám ponúka možnosť vyhľadať najbližšiu „čerpačku“ a teda viete, kde môžete opäť natankovať lacnejšie, či výhodnejšie. Môžete si podľa filtra nastaviť žiadané tovary a služby a plánovať svoju trasu. Naviac v appke nájdete unikátne zľavové kupóny a akcie, ktoré máte vždy poruke.

Ako stiahnuť a používať aplikáciu

Foto: Slovnaft

Ak aplikáciu ešte nemáte, jednoducho si ju stiahnite z https://www.bonusklub.sk/go/, Google Play alebo App Store. Ak nemáte BONUS klub účet, priamo v aplikácii ho ľahko získate. Ak už účet máte, stačí sa doň prihlásiť. Priamo vidíte, koľko máte aktuálne bodov na karte, kedy ste ich nazbierali, aj minuli – máte úplný a transparentný prehľad.

Aplikáciu po natankovaní alebo pri vstupe na čerpaciu stanicu Slovnaft otvorte, stlačte tlačidlo Moja karta a natočte telefón k obsluhe, aby mohla naskenovať čiarový kód a pripísať vám body. Následne obsluhe povedzte, ak chcete body akokoľvek vyčerpať, alebo si ich len ponechať.

Ako získať extra body na BONUS kartu

www.youtube.com

Aj kvapka oleja sa ráta

Radi by ste si „prihrali“ na svoju BONUS kartu viac bodov? Môžete tak urobiť spolu s pomocou prírode! Zbierajte použitý kuchynský olej, z ktorého Slovnaft vyrába biopalivovú zložku, ktorá odstraňuje z nafty až 15% emisií oxidu uhličitého. Olej zbierajte do čistej plastovej fľaše a odovzdajte na jednej z čerpacích staníc Slovnaft obsluhe. Tá vám za každý odovzdaný deciliter pripíše jeden bod na vašu BONUS kartu.

AMI MÉG ÉRDEKELHET