Házat vennél? Eladó Bruce Willis tengerparti villája  - kukkants be!

De lehet, hogy a lakberendezőjével is megelégednénk...

Fotó: Sotheby's

Drágán add az életed! Hát még a karibi villádat! A Die Hard-széria akcióhőse nem kevesebb mint 37,5 millió dollárért akar megválni a brit tengerentúli területnek számító Turks- és Caicos-szigetek egyik privát szigetén található ingatlanjától. Te segítenél rajta?

Az amerikai színész Turks- és Caicos-szigeteken lévő nyaralókomplexuma igazi trópusi ékszerdoboz. A Parrot Cay privát üdülőszigeten található ingatlan közvetlenül a fehér homokos parton fekszik, értékesítésével pedig a neves Shoteby's aukciós ház ingatlanrészlegét bízták meg.

A három épületből álló komplexumban összesen 12 hálószoba található, az 1255 négyzetméteres belteret nem kevesebb mint négy medence szolgálja ki. Az igazi varázsszó azonban a közel 340 méter hosszú saját, külön bejáratú, fehér homokos partszakasz. A villában van egy emeleti társasági terem, moziszoba, tengerparti jógapavilon és játszótér, a telken pedig kókusz- és banánfák, valamint papajacserjék szolgáltatnak hamisítatlan trópusi hangulatot. Az ingatlan 2004-ben épült, és 2020-ban teljeskörű felújításon esett át.

Fotó: Sotheby's Realty

A 37,5 millió dollárért meghirdetett ingatlanhoz saját személyzet tartozik, de munkájukba a Parrot Cay magánszigetet birtokló COMO cég alkalmazottai is besegítenek. A vállalat foglalkozik az ingatlan karbantartásával, tisztításával és ellátásával, de – amennyiben a tulaj szeretné – a villák bérbeadását is lebonyolítják.

Nem csoda, hogy Bruce Willis is kitűnően érezte magát itt közel 20 évig...

Mintha csak vendégségben lennél Bruce-nál

Sotheby's Realty


Galéria


Galéria


Galéria


Galéria


Galéria


Galéria


Galéria


AMI MÉG ÉRDEKELHET