Az időjárástól függ, mennyit kell fizetni ebben az ázsiai luxushotelben

Az eső sem állhat a pihenés útjába.

Szingapúr

Az InterContinental Singapore új csomagot vezet be, amelynek célja, hogy kiengesztelje azokat a vendégeket, akik akkor veszik igénybe a szálloda szolgáltatásait, amikor városállamban éppen esős az idő. A különleges visszatérítésnek azonban számos feltételt szabtak.

Az InterContinental Singapore nemrég vezette be a Rain Resist Bliss fantázianevet viselő szobacsomagját, amely visszatérít egy bizonyos összeget, ha az esőzés megzavarja a pihenni és kirándulni vágyó turista napirendjét.


Ezt is olvasd el! A pihenés 7 módja

A szálloda sajtóközleménye szerint a vendégek számára akkor fizetnek, ha az eső meghaladja összességében a 120 percet bármely nappali négyórás időblokkban – olvasható a Business Insider cikkében.

Ez a csomag viszont csak a lakosztályok vendégeire vonatkozik: a junior lakosztályok esetében átszámítva 550 euró körül kezdődnek az éjszakánkénti árak, míg az elnöki lakosztályok ára 3700 euró körül mozog.

Ez is érdekelhet: A világ legdrágább hotelje egy tengeralattjáró

www.instagram.com

Egyik vendégünk egyszer megjegyezte, hogy a jó idő garantálása lenne a luxusutazás következő szintje. Gondolkoztunk, majd úgy döntöttünk, hogy piacra dobjuk a Rain Resist Bliss névre hallgató csomagunkat annak érdekében, hogy a vendégeink magabiztosan foglalhassanak szállást az év bármely időszakában, illetve a lehető legtöbbet hozhassák ki mindabból, amit a város kínál – akár esik, akár fúj

– mesélte Andreas Kraemer, az ötcsillagos szálloda igazgatója.

A hírek szerint a visszatérítést utalvány formájában kapják meg az érintettek, amelyet egy héten belül kell elkölteni a szállodában. A térítés mértéke egy egyéjszakás szobaár értékének felel majd meg.

A szingapúri meteorológiai szolgálat szerint az országban bőséges az esőzés, átlagosan az év 171 napján esik az eső. Ha pedig a visszatérítésben reménykednénk, főleg a novembertől január végéig tartó időszakban érdemes szobát kivennünk.

AMI MÉG ÉRDEKELHET