Talianska … ricotta … Ricotta je názov pre mäkký, čerstvý syr, ktorý sa tradične vyrába zo zvyškov…
Cícerová fašírka … Cícer uvaríme do mäkka, ešte teplý zalejeme olejom a roztlačíme na kašu. Pridáme…
Žihľavová polievka … Listy žihľavy obsahujú bohatý zdroj antioxidantov, vitamín C a A. Znižujú…
RAŇAJKY V HISTORICKOM AMSTERDAME … Na terase kaviarne Café de Jaren, postavenej priamo nad vodami…
Výhody pitia smoothie … Väčšina ľudí nemá dostatok ovocia a zeleniny vo svojej strave. Vďaka pitiu…
Dobošova torta … Zobraziť tento príspevok na Instagrame … Príspevok, ktorý zdieľa recepty.sk…
Tipy Michala Páleníka šoférom … • Urobte si prestávku každú hodinu a trochu sa prejdite. • Dýchajte…
Myška … z uvarených vajec … Vajcia uvaríme, necháme vychladnúť, potom ich očistíme a prekrojíme na…
V hlavnej úlohe – lístkové cesto … Kto by nemal rád chuť chrumkavého, lístkového cesta? Zeleninové…
Hrachová kaša … Asi k najčastejším pokrmom slovenskej kuchyne neodmysliteľne patrí aj hrachová…
ORIGINÁL Z MORAVY … Zelené pivo, ktoré na trh uviedol pivovar Starobrno, bolo prvýkrát stočené na…
Zdravotné nevýhody mrazenej … pizze … Mrazená pizza má okrem vyššie uvedených možných sklamaní aj…