Z gastronomického hľadiska patrí medzi najväčšie hviezdy posledného obdobia jednoznačne dubajská…
Ak existuje niečo, s čím by ste sa nemali zahrávať, tak je to talianska kuchyňa. Taliani si na…
Kvitnutie čerešní je už tu, ale len málokto vie, že sakury sa dajú nielen obdivovať, ale aj využiť…
Tento lepkavý, karamelom poliaty koláč je u nás stále raritou. Keď si ho ale raz pripravíte, určite…
Keď sa povie jahody, ako prvé vám asi na um nepríde Švédsko. Ale aj táto severská krajina má svoju…
Najnovšou mániou, ktorá v posledných mesiacoch ovládla internet, je dubajská čokoláda, ktorá pred…
Dokážete sa vyhnúť najčastejšiemu problému pri pečení závinov? Vďaka niekoľkým jednoduchým, ale…
Ľahko pripraviteľná, lesklá a bezchybná čokoládová poleva na všetky vaše sladkosti? Ak budete…
V posledných mesiacoch sa na internete "ako lesný požiar" šíri dezert s názvom Dubajská čokoláda.
Jeseň plná úrody jabĺk je ideálny čas vyskúšať ďalšiu pochúťku v tvare gule, dánske aebleskiver.
Sotva existuje iné pečivo, ktoré sa dá pripraviť na toľko spôsobov ako štrúdľa. Možnosti prípravy a…
Keď sa jeseň premení na sychravú a stromy začnú opadávať, prichádza ideálny čas na prípravu…